BOVAG Garantie

Ons camperbedrijf is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

Het is niet voor niets dat de BOVAG-garantie zo bekend is geworden. Want wie een gebruikte camper koopt, krijgt er mét die BOVAG-garantie ineens een flink stuk zekerheid bij. De zekerheid bijvoorbeeld dat gebreken worden hersteld die u bij de koop over het hoofd heeft gezien. En de zekerheid dat u een garantieperiode heeft. Als er binnen zes maanden iets stuk gaat (door normaal gebruik), wordt de reparatie kosteloos voor u geregeld.

Koopt u een camper met BOVAG-GARANTIE, dan weet u 100% zeker dat u veilig een gebruikte camper aankoopt. Bovendien is elk lid van BOVAG verplicht eventuele klachten in de garantieperiode op te lossen. Wordt een klacht niet naar tevredenheid opgelost? Dan kunt u altijd terugvallen op het ANWB-BOVAG bemiddelingsbureau.

Bekijk hier onze ledenpagina op de BOVAG-website »


NKC Camperverzekering

De NKC is de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expert platform voor alle camperaars in Nederland én Europa.

Je gaat met de camper op reis om het heerlijke gevoel van vrijheid te beleven. Nieuwe plekken ontdekken en nergens aan hoeven denken. De NKC heeft ruim veertig jaar kennis en ervaring samengebracht in één veelzijdige verzekering voor al jouw campertrips. Met de NKC Camperverzekering heb je alles goed geregeld en ga je onbezorgd op weg.

Meer informatie over de NKC Camperverzekering »


RDW erkend camperbedrijf

RDW erkend camperbedrijf en garageCamper Garant is een RDW Erkend camperbedrijf. Dit betekent o.a. dat wij campers mogen registreren en camperkeuringen mogen uitvoeren. Er zijn verschillende onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen als u een kampeerauto heeft of aanschaft. Bijvoorbeeld op het moment dat u deze op uw naam wilt zetten. Wanneer u uw kampeerauto (tijdelijk) wilt schorsen, of als u wilt weten wat u moet doen als u deze gaat ombouwen, restaureren of slopen. Op de website van de RDW vindt u meer informatie.

Meer informatie over de RDW »